Over Ons

Zandlevering.nl is een onderneming gericht op verkoop, levering en verwerking van grondstoffen voor zowel particulieren als voor de middelgrote aannemingsbedrijven.

In 2018 is de onderneming opgericht door 2 ondernemers, die sinds 2010 allebei actief zijn in de wegenbouw. Door de jaren heen is onze onderneming flink gegroeid en met logistieke dienstverleners hebben we zelfs een landelijke leveringsdekking gecreëerd. 

Onze motto luidt dan ook dat we onze klanten willen laten genieten van hoogwaardige producten tegen scherpe prijzen en goede (verwerkings)adviezen. Daarnaast kunnen we met onze verschillende leveringsvormen, zelfs de fysieke klus uit handen nemen met bijvoorbeeld zand kruien of blaastechniek. 

Wij blijven een lerende organisatie en daarom zijn we gestart met klantenreviews op onze webshop. We zouden het zeer op prijs stellen als u de ervaringen, na uitlevering van de order, wilt delen met de rest van Nederland! Wij kunnen ons dan nog verder ontwikkelen en verbeteren. Bent u geïnteresseerd geraakt neem dan een kijkje op onze producten pagina’s; ZandsoortenGrondsoortenFundatiematerialenGrindsoorten en Splitsoorten.